06-16-2006, 01:58 PM
buubi napisał(a):Hehe dobry jesteś i zaczynam cię lubić bo polemika z tak niereformowalnym gościem jak ty mimo bezcelowości potrafi rozbawić do łez. Nie będe odpierał twych ataków bo nie chcę się zniżać do poziomu szamba w jakim mentalnie tkwisz. A twe słowa "W demokracji nie ma szans by partia wolnościowa objęła władzę" sa chyba kwintesencja twojego daremnego podejscia do spraw doczesnych. Co wiec do blaci - rewolucje zrobisz czy poslesz swoich slowianskich herosow z na Warszawe ??? Mozesz sie wiec szarpac w swej niemocy i jedynym efektem beda twoja obesrane z wscieklosci i bezradnosci nogawice od straszliwej slowianskiej zbroi. I nie strasz mnie konusie bo tacy jak ty w Rzeszowie do codziennego oklepu zdazyli przywyknac. A o historii zarowno edukacji jak i ekonomii uja wiesz jak powyzej dowiodles. Tyle...
Ubolewam ze musialem sie znizyc do rynsztokowego poziomu wypowiedzi prezentowanego przez ciebie, ale zwyklej gadki po prostu bys nie zrozumial. A zreszta nie zalezy mi na tym, bo niereformowalnosc jest choroba nieuleczalna...
http://libertarianizm.pl/edukacja.html
Wybierz sobie,ktorys artykuł i poddaj krytyce.