06-15-2006, 03:04 PM
Otoz film nazywa sie poprostu "It"
Tak jeszcze dodam,ze facet co gral klauna w tym filmie,gral takze pana domu w filmie rocky horror picture show
Ja sie przyznam,ze jeszcze tego filmu nie widzialam,a to dlatego,ze kiedy zamierzalam go kupic to zdrozal o 50%
.
A ogladal ktos film Brainscan. W sumie nie wiem czy to jest tak do konca horror. No,ale raczej sie zalicza do tego gatunku.
Ale zartowala,Halloween jest swietny. No moze oprucz halloween 3 :? bo to nic z myersem ani z horrorem raczej wspolnego nie ma.
Mnie cos ostatnio wzielo na filmy z zombie'akami
jutro chyba zakupie Return of the living dead
Tak jeszcze dodam,ze facet co gral klauna w tym filmie,gral takze pana domu w filmie rocky horror picture show
Ja sie przyznam,ze jeszcze tego filmu nie widzialam,a to dlatego,ze kiedy zamierzalam go kupic to zdrozal o 50%
.A ogladal ktos film Brainscan. W sumie nie wiem czy to jest tak do konca horror. No,ale raczej sie zalicza do tego gatunku.
Ale zartowala,Halloween jest swietny. No moze oprucz halloween 3 :? bo to nic z myersem ani z horrorem raczej wspolnego nie ma.
Mnie cos ostatnio wzielo na filmy z zombie'akami
jutro chyba zakupie Return of the living dead
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.