06-09-2006, 10:05 PM
lalalala grzyb robak..
No kontakt ze Świetlickim i jego słowem to przez muzykę się zapoczątkował
.
Konkretnie od płyty "Perły przed wieprze", bardzo poruszył mnie kawałek "Ładnie" oraz "Odciski". Jak to pierwszy raz usłyszałem ...to to coś nowego było, absolutnie niespotykanego na polskiej scenie.
Jak tak Pani się skupia na osobie Świetlickiego, to polecam płytę "Cierpieni i Wypoczynek" w duecie z Mikołajem Trzaską. Bardzo kameralna płyta, w roli głównej Świetlik, a w tle cały swój yassowy kunszt pokazuje Trzaska.
Jak się płyta z Lindą podoba>? Linda pasuje czy nie pasuje? Opinie są podzielone..
No kontakt ze Świetlickim i jego słowem to przez muzykę się zapoczątkował
.Konkretnie od płyty "Perły przed wieprze", bardzo poruszył mnie kawałek "Ładnie" oraz "Odciski". Jak to pierwszy raz usłyszałem ...to to coś nowego było, absolutnie niespotykanego na polskiej scenie.
Jak tak Pani się skupia na osobie Świetlickiego, to polecam płytę "Cierpieni i Wypoczynek" w duecie z Mikołajem Trzaską. Bardzo kameralna płyta, w roli głównej Świetlik, a w tle cały swój yassowy kunszt pokazuje Trzaska.
Jak się płyta z Lindą podoba>? Linda pasuje czy nie pasuje? Opinie są podzielone..