06-04-2006, 09:08 PM
No, jeszcze napiszcie dlaczego ta a nie inna. Przypominam, ze ograniczac sie do tej listy nie musicie ..a jezeli macie pisać o Włochatym to darujcie sobie
.
Dlaczego Czarną wybrałem? Najbardziej do mnie trafia poprostu. Taki bunt, sprzeciw bardziej rozumiem, podany nie na tacy, tylko metaforycznie. Np. 'Centrala' czy 'Nie ma nic' to opisy tamtej rzeczywistości. No inne powody tego iż wybrałem BK to to iz jestem wielkim fanem, inaczej sie zaglosowac nie dalo
.
Drugie miejsce (spośród tych płyt) ma album KSU - Pod Prąd. Najlepsze dzieło Siczki ..chyba. Potem KSU nie osiągnęlo takiego poziomu.
Trzecie miejsce to bedzie Kolaboracja. Ten album to dla mnie pierwsze zetknięcie z naszą punkową sceną. Szczerość, prostość, świetny kawałek "Polska złota młodzież".
.Dlaczego Czarną wybrałem? Najbardziej do mnie trafia poprostu. Taki bunt, sprzeciw bardziej rozumiem, podany nie na tacy, tylko metaforycznie. Np. 'Centrala' czy 'Nie ma nic' to opisy tamtej rzeczywistości. No inne powody tego iż wybrałem BK to to iz jestem wielkim fanem, inaczej sie zaglosowac nie dalo
.Drugie miejsce (spośród tych płyt) ma album KSU - Pod Prąd. Najlepsze dzieło Siczki ..chyba. Potem KSU nie osiągnęlo takiego poziomu.
Trzecie miejsce to bedzie Kolaboracja. Ten album to dla mnie pierwsze zetknięcie z naszą punkową sceną. Szczerość, prostość, świetny kawałek "Polska złota młodzież".