05-20-2006, 01:47 PM
Kamael napisał(a):Dżem, niech Real nie prześpi, ale o Diarrze niech zapomni ;P. Tymbardziej, że mam wrażenie, że obecnie bardziej zajmują się tam sprawą wyboru nowego prezesa, niż transferami.
Najsmutniejsze jest to, ze przeciez Diarra specjalnie zwleka(l) z negocjacjami z ManUtd, by dac szanse Realowi. Wielokrotnie tez deklarowal, ze to Madryt jest jego priorytetem. ;( Tak samo sprawa wyglada(la) z Chivu, Fabio Aurelio, czy Raulem Albiolem.
Cytat:Prawda jednak taka, że temu zespołowi potrzebne jest mocne przewietrzenie składu, jak widziałem w ostatnim spotkaniu z Sevillą nie wygląda, by atmosfera w drużynie była chociaż dobra, a to przecież podstawa.
Ano wlasnie. Niestety najwazniejsza osoba do wylotu- Raul- raczej nie predko opusci Madryt. A z nim w skladzoie Real gra praktycznie w 10. Serce mi sie kraje jak przypominam sobie El Capitano sprzed powiedzmy 4 lat. ;( Dobrze, ze chociaz zanosi sie na przeprowadzke Carlosa do Chelsea. Aczkolwiek boje sie, ze przez te wybory i z tego transferu wyjda nici.
![[Obrazek: avatar0cn.jpg]](http://img277.imageshack.us/img277/3862/avatar0cn.jpg)