05-09-2006, 07:13 AM
Widzę, że nowa osoba na forum słuchająca świetnej muzyki ; ).
W tym roku albo na początku przyszłego ma wyjść nowa płyta, już nie mogę się doczekać i nie mam pojęcia czego po nich się spodziewać. Czy kontynuacji drogi muzycznej jaką przeszli od pierwszych EPek i "Celestial" po "Panopticon", czyli do muzyki trochę lżejszej i bardziej klimatycznej, czy też tym razem znów czegoś mocniejszego.
W tym roku albo na początku przyszłego ma wyjść nowa płyta, już nie mogę się doczekać i nie mam pojęcia czego po nich się spodziewać. Czy kontynuacji drogi muzycznej jaką przeszli od pierwszych EPek i "Celestial" po "Panopticon", czyli do muzyki trochę lżejszej i bardziej klimatycznej, czy też tym razem znów czegoś mocniejszego.
Cytat:A co do wokalu, jeśli o nim mówicie...Nie ma go zbyt wiele!Ja dosyć szybko się przyzwyczaiłem, Aaron ma po prostu specyficzną barwę głosu i potrzebowałem trochę czasu. Teraz nie mam absolutnie żadnych zarzutów, w sam raz pasuje do takiej muzyki.Isis gra przeważnie instrumentalnie a jeżeli już jest, to nie zawsze taki odpychający. Ale jak dla mnie - nie jest zniechęcający w żadnym momencie.

Isis gra przeważnie instrumentalnie a jeżeli już jest, to nie zawsze taki odpychający. Ale jak dla mnie - nie jest zniechęcający w żadnym momencie.