05-06-2006, 12:30 PM
seelenleib napisał(a):balzac napisał(a):http://fakty.interia.pl/news?inf=745526
"Wszechpolacy aż rwą się do nowych zadań. Etyka katolicka, patriotyzm, moralność, autorytet, dyscyplina - takimi hasłami szermują, gdy mówią, czego potrzeba polskiej oświacie.
Szkoły powinny organizować obchody świąt narodowych, akcje społeczne i wypełniać młodzieży czas wolny - mówią działacze Młodzieży Wszechpolskiej. I podkreślają, że wychowywanie młodzieży w duchu katolickich i narodowych wartości, to główna misja ich organizacji.Bez ogródek mówią, że będą zmieniać podręczniki, tak aby wychowywały młodzież. Chcą też zaostrzyć szkolną dyscyplinę."
Kurwahock: , dobrze że mi nie dużo do końca liceum zostało
trzeba stad spierdalac, nie inaczej. niech sie gotuja w swoim narodowo-katolickim sosie...
edit
ja tam planuje po stazu wyjechac do jakiegos milego cywilizowanego kraju, zamieszkanego najlepiej przez "lewackich bezideowcow" i zarabiac duzo pieniedzy pracujac malo
Szkoda, ze jeszcze tego nie zrobiles, bo takim pasozytom jak Ty panstwo nie powinno nic gwarantowac. Znajdz sobie stazyk w "cywilizowanym" kraju, zycze powodzenia. Masz racje, latwiej byc minimalista i liczyc na marna pomoc ze strony drogiego panstwa. Ale to juz przeszlosc, ktora praktycznie umarla, bo jak widac na przykladzie lewackich panstw taki twor nie mial racji bytu. I na koniec zycze bys zarabial malo pieniedzy, pracujac duzo, bo to wlasnie nalezy Ci sie za stosunek jaki masz do badz, co badz Twojego kraju(ale mam nadzieje, ze juz niedlugo).
Live Like An Angel, Die Like A Devil

hock: , dobrze że mi nie dużo do końca liceum zostało