05-03-2006, 11:17 AM
Cytat:Nauczylam sie szanowac zdanie inne.
Raz- Twoj styl budowania zdan w jezyku "polskim" wola o pomste do nieba.
Cytat: Jezeli uważasz ze powermetal nie jest metalem
Dwa- uwazam, ze pałermetal to rowniez metal(wiem, kretynskie zdanie, ale trzeba jak krowie na rowie wytlumaczyc), tyle ze akurat Rhapsody gra gejmetal, okraszony wielka dawka wsiurstwa. Power metal graja Jag Panzer, Bal Sagoth, Nevermore, Iced Earth i to one winny byc wyznacznikiem, a nie wydepilowani Fabio i Luca(co za imiona)
Cytat:nikt cie nie zabije
Trzy- Kamien z serca.
Cytat: ni obrazaj
Cztery- jestes Ślązaczką?
Cytat:ale ni obrazaj tych, ktorych nie znasz - ranisz wszystkich ktorzy uwazaja inaczaja
Piec- jesli fani Rhapsody czuja, ze ich "ranie", to powinni powaznie zastanowic sie nad zmiana plci.
Cytat:Czy ktos z zespolu wyglada jak Beckham albo inny metroseksualny gniot?
Szesc- wszyscy wygladaja jak "metroseksualne gnioty", ba, nawet jak homoseksualne cioty.
Cytat:w ogole nie zrozumiem skad u was taka zawisc w strone powermetalu
Siedem- w strone takiego gejmetalu "zawisc" jest calkowicie zrozumiala.
Cytat: i musze cie zmarwtic. Ma coraz wiecej zwolenikow.
Osiem- rzeczywiscie mnie zmartwilas. Skoro rosnie rzesza fanow takiej muzyki to czym predzej trzeba ukrocic ten proceder ;]
Cytat:A wiele polskich zespolow grajacych powermetalowe kawalki nasladuja grupe z wloch.
Dziewiec- polskie zespoly, ktore nasladuja ta muzyke- bez sądu, pod sciane (moglbym prosic o pare przykladow?)
Cytat:A dla ciebie mam tylko jedno.
Dziesiec- Cukierka?
Cytat:Skoro tak uwazasz twoja tolerancja zagubila sie gdzies w kosmosie - wydawalo mi sie ze leciela w strone Orionu
Jedenascie- Zdanie z dupy. Kto w ogole powiedzial, ze uwazam sie za osobe tolerancyjna? Tolerancja jest przyzwoleniem na glupote, jak widac na zalaczonym powyzej obrazku. Jestem dumny ze swej nietolerancji.
Jeszcze troche, a dobilbym do setki
Live Like An Angel, Die Like A Devil