04-13-2006, 12:06 PM
Ja bardzo lubię grunge lecz za Pearl Jam nie przepadam tak jak za Alice In Chains czy Nirvana (gdybyłem młodszy to było to mój ulubiony band, ale później poprostu zacząłem poznawać inne bandy i inną muzykę i Nirvana poszła na bok, lecz nadal uważam, że muzykę robili dobrą, szczególnie Bleach i In Utero).
Nie przepadam za wokalem Veddera. Co do albumów to przyznaje, że 'Ten' jest świetną płytą (Jeremy zajebisty kawałek
), lecz późniejsze płyty były dużo słabsze (kolejny przypadek zespołu który miał świetny debiut, a potem nagrywał coraz to słabsze albumy). Z nowszych albumów to Riot Act mi się podoba, ciekawe co przyniesie nowy album.
Jeszze cover fajnie im wyszły szczególnie te Doorsów. Koncertówy też są świetne zagrane (faceci potrafią grać, a koncertów to od zajebania przecież grają), lecz Vedder jeszcze gorzej śpiewa na żywo.
Nie przepadam za wokalem Veddera. Co do albumów to przyznaje, że 'Ten' jest świetną płytą (Jeremy zajebisty kawałek
), lecz późniejsze płyty były dużo słabsze (kolejny przypadek zespołu który miał świetny debiut, a potem nagrywał coraz to słabsze albumy). Z nowszych albumów to Riot Act mi się podoba, ciekawe co przyniesie nowy album.Jeszze cover fajnie im wyszły szczególnie te Doorsów. Koncertówy też są świetne zagrane (faceci potrafią grać, a koncertów to od zajebania przecież grają), lecz Vedder jeszcze gorzej śpiewa na żywo.