04-09-2006, 09:48 PM
Cytat:Ad1)Spuszczasz sie nad skrzeczeniem UDO a dobry technicznie wokal Adamsa uwazasz za fatalny. Cos tu jest nie tak. Gdzie Ty slyszysz te udreke ?Wokal Adamsa dobry technicznie?
Poza tym ja się nie spuszczam na wokalem Udo,stwierdzam jedynie że jego wokal jest lepszy od Adamsa.Cytat:Ad2)Posluchaj jak UDO teraz spiewa. Mega chujnia, koles ma mega zjebany glos. Rownie dobrze moznaby go zatrudnic do black metalowej kapeli.Wiesz,pozwole się z Tobą nie zgodzić.Głos ma odpowiedni do muzyki wykonywanej przez zespół,nie męczy się wyciągając wysokie rejestry,co Adamsowi zdarza sie nagminnie.
Cytat:Wniosek - jako wokalista moze spierdalac.Pozwolę się nie zgodzić.
Cytat:A teraz Adams - czlowiek spiewa rownie zajebiscie jak kiedysZ tą uwagą,ze Adams nigdy zajebiście nie śpiewał.
Cytat:Nawet powiem Ci ,ze niektore rzeczy spiewa lepiej niz kiedys. Wniosek - jest dobrym wokalista. Tyle.Nie jest.
Cytat:Teraz Ty mi udowodnij ,ze Adams fatalnie spiewa.Juz pisałem-jego wokal jest irytujący.Juz nawet mniejsza o to czy jest "dobry technicznie" czy też nie,ale barwa jego głosu jest wyjatkowo beznadziejna a to w jaki sposób wyciąga wysokie rejestry ,to juz tragedia po prostu.