04-09-2006, 06:36 PM
po tym jak powoli i niepewnie zaczynałeś rysunek wnioskowałem że to wynikało z tego że właśnie myszom prułeś. Ale w sumie i tak tablet tylko w formie tu moze pomóc, a moc twojego rysuneczka tkwi w kolorach, w dokładnym rozplanowaniu kolejności ich nakładania i dlatego tak cholernie mi sie to spodobało.
a ja znowuś jeśli mam czas to tylko na takie głupawe bazgroły ;P Wiem zę chyba widziałes takiego smoka w plakatówie robionego w wątku "Wasze prace". Taką ciekawostką jest że stoi na sztaludze na środku mojego pokoiku juz od... uwaga uwaga...:
ROKU
nie mam kurwa czasu! Praca -> melanż -> praca -> melanż -> praca -> melanż -> szkoła - melanż -> praca -> melanż -> melanż -> szkoła -> melanż...
nie nażekam ale świat sztuki na tym traci
a ja znowuś jeśli mam czas to tylko na takie głupawe bazgroły ;P Wiem zę chyba widziałes takiego smoka w plakatówie robionego w wątku "Wasze prace". Taką ciekawostką jest że stoi na sztaludze na środku mojego pokoiku juz od... uwaga uwaga...:
ROKU

nie mam kurwa czasu! Praca -> melanż -> praca -> melanż -> praca -> melanż -> szkoła - melanż -> praca -> melanż -> melanż -> szkoła -> melanż...
nie nażekam ale świat sztuki na tym traci
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]