04-05-2006, 10:44 AM
FIlm jest chujowy na maksa. Nie byłem w stanie wytrzymać 15 minut akcji - "przeklikałem" film. Nie do wytrzymania gheneralnie, obraża inteligencję odbiorcy.
DObra obsada? jeżeli dla was zapaśnik "the Rock" to dobry aktor, to... nie wiem
Zanim zaczniecie się cisnąc na przeintelektualizowaną krytykę, by dać pożywkę swojemu ego zastanówcie się, czy macie pojęcie o tym co opisujecie.
edit: pomijając już fakt, że kamera z perspektywy osoby pierwszej zrealizowana została w tym filmie PRZECHUJOWO. Wyglądało to jak przedstawienie kukiełkowe.
DObra obsada? jeżeli dla was zapaśnik "the Rock" to dobry aktor, to... nie wiem
Zoltan napisał(a):ale to pierwszy taki motyw w historii kina,Zanim zaczniesz się powoływać na historię kina, dobrze byłoby gdybyś miał o niej jakiekolwiek, MINIMALNE chociaż pojęcie (kamera subiektywna - S. Eisenstein, lata '20 XX wieku).
Zanim zaczniecie się cisnąc na przeintelektualizowaną krytykę, by dać pożywkę swojemu ego zastanówcie się, czy macie pojęcie o tym co opisujecie.
edit: pomijając już fakt, że kamera z perspektywy osoby pierwszej zrealizowana została w tym filmie PRZECHUJOWO. Wyglądało to jak przedstawienie kukiełkowe.
![[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]](http://images14.fotosik.pl/38/266c114d403ad301.gif)