03-20-2006, 10:36 PM
MaFFej napisał(a):de7th napisał(a):No troche pedalscy byli i KISS, tylko że oni stworzyli malowanie ryjów, które raczej nigdy nie było kojarzone z gejostwem.
No ale spójrz na słynny, wieśniacki jęęęęzzzor Gene Simmonsa no i na same pseudo-fantasy-komiksowe ciuchy grupy. Mnie bardzie o to chodzi. No i gwoli ścisłości - ja tak na prawdę lubie Ki$$a, choć za każdym razem jak Ich widzę pojawia mi się mały uśmiech na twarzy (ale nie złośliwy jednak).
Ja bym tam nie dyskutował o orientacji Manowara podpierając się jednynie na materiale dowodowym w postaci fotek. M to grupka kilku takich małych Conan'ów a przecież wiemy, że facet nie ujechiał ani kilmoetra bez przelecenia jakiejś to kolejnej babki. Czyli... niespodzianka może się gdzieś ukrywać
![]()
.
no i w sumie słusznie prawisz
jedno tylko - Manowar nie poszli za modą porównaj sobie ich z innymi kapelami lat 80tych - imho oni chcieli bardziej nawiazac do przeszlosci o czym pisalem juz pare postow wstecz
i jeszcze raz - przeciez do kurwy nedzy na ulice nikt by tak nie wyskoczyl - scena to scena a ulica i codzienne życie to zupełnie oddzielna sprawa