03-20-2006, 04:57 PM
Nie bylo mnie pare godzin i co tu sie dzieje 

No ale po kolei
Znam go, to nie pedal. No ale szukaj ich, szukaj, moze w koncu znajdziesz
Muzyka ma sie podobac ludziom a nie garstce krytykow muzycznych, gowno mnie obchodzi zdanie Sz.P. magistra, o wiele bardziej cenie sobie swoje wlasne
Sam sobie zaprzeczasz - udowodnij to szczegolowo.
Nie doszla pocztowka, ze zarowno Hitler, jak i towarzysz Stalin dawno umarli? No, to Cie uswiadamiam. Poza tym - bywam czesto w Kielcach i znam stamtad troche ludzi, na szczescie rozniacych sie od Ciebie. A co do pierwszego zdania, do pierwszego przecinka - tak, tak, oczywiscie
@true fan: przywracasz mi wiare w normalnych fanow Manowara. Bo czytajac to forum mam wrazenie ze tylko kilku moich kumpli nimi jest
Nie inaczej!
Jestes ziomem KelThuza?
HAHAHAHAAHAHHAAHHAA
Obrazasz Helloween. Poza tym gadasz glupoty, Manowar to heavy. Tak dla Twojej wiadomosci
Zgadzam sie. Ale te dyskusje sa smieszne chociaz, czytanie wypowiedzi miotajacego sie Kela to naprawde dobra poprawa nastroju po calym dniu w szkole
@Vomitor: to wyglada trve jak cholera

Gowno prawda, obiektywizmu to Ty sie tu nie doszukasz
Gloves Of Metal rulez forever
No niewymownie wprost mi przykro
Nie tylko, mi tez to poprawia nastroj. Az smiechawki dostaje, sluchajac np. Call To Arms
no comments
Ze tez tacy ludzie sie rodza... chyba tylko po to, zeby zapewnic innym smiech. A te swoje faszystowskie teorie w dupe sobie wsadz, Baranku Bozy

No ale po koleiCytat:dodatku extremalnie pedalską
Znam go, to nie pedal. No ale szukaj ich, szukaj, moze w koncu znajdziesz
Cytat:mgr Piotr Weltrowski
Muzyka ma sie podobac ludziom a nie garstce krytykow muzycznych, gowno mnie obchodzi zdanie Sz.P. magistra, o wiele bardziej cenie sobie swoje wlasne
Cytat:I dlatego HAIL TO ENGLAND to najlepsza płyta heavymetalowa wszechczasów
Cytat:LTH to kwintesencja rockowego ascetyzmu w heavy metalu, i najlepsza produkcja metalowa w dziejach. Smiesz zaprzeczyc - udowodnij szczegolowo ze jest inaczej. Albo spierdalaj.
Sam sobie zaprzeczasz - udowodnij to szczegolowo.
Cytat:pedałów ze Skarżyska zmiażdżę bezpardonowo, nie jesteście godni stąpać po polskiej ziemi, ani nawet leżeć w niej. Wyjście macie jedno - kominem!
Nie doszla pocztowka, ze zarowno Hitler, jak i towarzysz Stalin dawno umarli? No, to Cie uswiadamiam. Poza tym - bywam czesto w Kielcach i znam stamtad troche ludzi, na szczescie rozniacych sie od Ciebie. A co do pierwszego zdania, do pierwszego przecinka - tak, tak, oczywiscie
@true fan: przywracasz mi wiare w normalnych fanow Manowara. Bo czytajac to forum mam wrazenie ze tylko kilku moich kumpli nimi jest
Cytat:No właśnie, w pełni się zgadzam. To potworna obraza dla Judas Priest.
Nie inaczej!
Cytat:Co za banda dzieciaków
Jestes ziomem KelThuza?
Cytat:True ludzie są po mojej stronie
HAHAHAHAAHAHHAAHHAA
Cytat:Ale z kolei Manowar to # 1 jeśli chodzi o power-metal, kładą Helloween pod każdym wzgledem
Obrazasz Helloween. Poza tym gadasz glupoty, Manowar to heavy. Tak dla Twojej wiadomosci
Cytat:wszyscy maja swoje racje i czosnek o kulistych kształtach bo jedni drugich nie przekonaja
Zgadzam sie. Ale te dyskusje sa smieszne chociaz, czytanie wypowiedzi miotajacego sie Kela to naprawde dobra poprawa nastroju po calym dniu w szkole

@Vomitor: to wyglada trve jak cholera

Cytat:To naprawde przykre ,ze tak duza grupa ludzi nie jest w stanie dostrzec Piękna i Potęgi tego zespołu,wartości ,ktore w jego kontekscie sa 100%
o b i e k t y w n e
Gowno prawda, obiektywizmu to Ty sie tu nie doszukasz
Cytat:Jak mniemam,wiekszosc z was zwyczajnie zapierdoliła z netu wybiorczo ich kilka pieśni w zjebanej jakosci i doprawila to teledyskami
Gloves Of Metal rulez forever
Cytat:raniac serca Prawdziwym Wojom Zagłady oddanym Manowar po grób
No niewymownie wprost mi przykro
Cytat:wprawaijacy jego fanow w dobry nastrój
Nie tylko, mi tez to poprawia nastroj. Az smiechawki dostaje, sluchajac np. Call To Arms

Cytat:Słuchanie ich to obcowanie z absolutem,wzrost autentycznej Woli Mocy,wewnetrzna wizualizacja Prastarych Epickich Batalii!!!!
no comments
Cytat:Osobiscie,fakt ,ze ktos ,pomimo wysilku,nie jest w stanie pojac fenomenu ManOwaR ,jest dla mnie swoistym dowodem na to ,że istnieja rasy poślednie!
Ze tez tacy ludzie sie rodza... chyba tylko po to, zeby zapewnic innym smiech. A te swoje faszystowskie teorie w dupe sobie wsadz, Baranku Bozy