03-20-2006, 01:13 AM
Cytat:lol, jesteś CHŁOP-CZY-KIEM. rozumiesz to? CHŁOP-CZY-KIEM, w dodatku ze skrajnie zjebanym gustem.
Ok,rozumiem,brak argumentów.
Cytat:Główny riff do Blood Of My Enemies rozpierdala wszystko co nagrali niemieccy heavymetalowcy. Koniec rozmowy.LOL x 666
I kto tu ma zjebany gust,Czy raczej sluch - porównaj raz jeszcze BTTW albo FAAS ACCEPTA z BOME i zamilcz raz na zawsze ze wstydu...a samo BOME znacznie lepiej wychodzi w wykonaniu Edge Of Sanity aniżeli w oryginale.
Cytat:bo jesteś gejem, prosteJa nikogo z forumowiczów płci męskiej na tym forum nie proszę o lizanie mi moszny w przeciwieństwie do ciebie.
Cytat:Nie to, żebym coś miał do wczesnych nagrań IM, ale to jest jak porównywać właśnie Mercedesa (MANOWAR) do trabanta (IM).
Z całym sceptycyzmem i srednim szacunkiem do ajronów powiem ze prędzej IM porównałbym do duzego fiata a samowar do "malucha" i to byloby trafniejsze porównanie.
Cytat:MANOWAR dokonał REWOLUCYJNEJ PRZEMIANY MUZYKI HEAVYMETALOWEJ na HAIL TO ENGLAND,Ręce opadają....
Cytat:był to kamień milowy, mniejszy lub większy, ale byłTy chyba pierdolnąłeś lbem w ten kamien...
Cytat:Iron Maiden natomiast było dopiskiem do Killing Machine.Nawet jesli,to uzbrojeni w drewniane miecze geje z samowara mogą im buciki pucować i cieszyć się że ich spotkał zaszczyt.Nie inaczej!
Cytat:Poza tym cała moja argumentacja nie została ani razu tu skontrowana.Została - niniejszym własnie
Cytat:Nie wracam już tu, same dzieci i pedały romana.