03-19-2006, 10:34 PM
Dobrze,ze dunczycy nie chodza do kosciola,no nie ktorzy,ale to nic w porownaniu z Polska. W Danii jest za to pelno satanistow i slugow morcznego pana
,ale na serio...moj kumpel kiedys zalozyl koszulke (wlasno recznie zrobiona) gdzie pisao "wypedzic chrzescijan z naszego kraju (cos tam) w imie odena" czy cos w tym stylu
,albo inny raz zalozyl koszulke z napisem "god is gay"...albo ten zespol Stormslag (zakladalma raz temat o nich),napisali na scianie "zabic chrzescijan" ,czyli w Danii jestem bezpieczna i nie musze sie bac rydzykomanii
<oddych z ulga> ...ale wracajac do tematu i rydzyka,to jak patrze na jego gebe to mi przypomina jakas cipe w okularach. jestem ciekawa ike babc sie masturbuje przy jego audycjach
HEIL RYDZYK!
P.S. nie chcialam urazic zadnej religi,satana,kosciola,chrzescijan
,ale na serio...moj kumpel kiedys zalozyl koszulke (wlasno recznie zrobiona) gdzie pisao "wypedzic chrzescijan z naszego kraju (cos tam) w imie odena" czy cos w tym stylu
,albo inny raz zalozyl koszulke z napisem "god is gay"...albo ten zespol Stormslag (zakladalma raz temat o nich),napisali na scianie "zabic chrzescijan" ,czyli w Danii jestem bezpieczna i nie musze sie bac rydzykomanii
<oddych z ulga> ...ale wracajac do tematu i rydzyka,to jak patrze na jego gebe to mi przypomina jakas cipe w okularach. jestem ciekawa ike babc sie masturbuje przy jego audycjachHEIL RYDZYK!
P.S. nie chcialam urazic zadnej religi,satana,kosciola,chrzescijan
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.