03-19-2006, 11:59 AM
Uber-hetero fani Menołora nigdy nie zrozumieja, ze wielbia sprawnych instrumentalistow, ktorzy stoja w miejscu od 25 lat i caly czas pierdola glupoty o pałerze, słordach i innych fajtach. KelThuz jest tutaj i tak swoistym ewenementem, bo zeby miec az takie klapki na oczach to trzeba byc albo nim, albo koniem dorozkarskim. Manowar nigdy nawet sie nie zblizy do Judas Priest ani nawet Iron Maiden, bo aby tego dokonac nie mozna miec miecza zamiast mozgu.
Zgadza sie, nie jestem spod znaku tych ktorym staje na widom Lemmy'ego, ale prawda jest taka ze Motorhead przewyzsza Manowar pod wszystkimi wzgledami. Oni we trojke robia wiekszy rozpierdol niz Manowar we 4, i do tego nie sa do bolu wtorni.
ojej, R_amze_S, boj sie... ja do tej pory sram w gacie ze strachu kiedy zostalo mi obiecane cos podobnego
R_amze_S napisał(a):wymienianie Motorhead w w dyskusji o Manowar jest rzeczywiscie śmieszne.To tak jak porównać diamenty do gówna
Zgadza sie, nie jestem spod znaku tych ktorym staje na widom Lemmy'ego, ale prawda jest taka ze Motorhead przewyzsza Manowar pod wszystkimi wzgledami. Oni we trojke robia wiekszy rozpierdol niz Manowar we 4, i do tego nie sa do bolu wtorni.
KelThuz napisał(a):nie , mogę ci nakurwić do ryja - everywhere, anytime
ojej, R_amze_S, boj sie... ja do tej pory sram w gacie ze strachu kiedy zostalo mi obiecane cos podobnego