03-02-2006, 09:50 PM
R_amze_S napisał(a):Cytat:Widze ,ze akceptujesz pedalstwo w swoim ulubionym zespole.Nie,po prostu mam już dość tych klotni ,które mozna by nazwać "Fani Manowar kontra reszta świata".Próba zasugerowania ze Motorhead jest gejowski nie załuguje na jakikolwiek komentarz.Wygląda mi raczej na rozpaczliwe odwrócenie uwagi fana Manowar od gejostwa swojego ulubionego zespołu.
Generalnie - powiem tak jak juz tutaj ktoś wspomniał-nie lubie samowara,ale nie mam zamiaru klócić się z jego fanami do upadłego.EOT
Po pierwsze zauwaz ,ze to nie fani Manowar atakuja tylko Ci co nie lubia Manowar. Wypisuja oczywiste bzdury na temat rzekomej homoseksualnosci DeMaio i spolki. Co do sugerowania ,ze Motorhead to geje - uzylem tych samych kryteriow, jakie stosuja przeciwnicy Manowar w stosunku do nich. O dziwo tez pasuja LoL.
Tez juz mam dosc tych klotni (a chyba jako jedyny staram sie tu normalnie rozmawiac bez wyzywania od pozerow itp.). Ja jesli cos mi sie nie podoba napisze to raz czy dwa i tyle. Niestety przeciwnycy Manowar, na sile gdzie sie da (a juz w szczegolnosci w temacie o Manowar) wypisuje po pranascie razy te debilizmy o pedalstwie itd. Jak juz pisalem tu gdzies wczesniej NIE ZABRANIAM nikomu nie lubic Manowar, szanuje to. Tylko PO CO wpisywac ciagle swoje negatywne opinie ? Naprawde nie szkoda takim ludziom czasu ? Nie lepiej porozmawiaj na jakies bardziej wartosciowe tematy ?
Mysle ,ze mozna ostatecznie zamknac ten temat.
EOT