11-08-2005, 10:28 PM
Student weterynarii zdaje egzamin ustny. Nie idzie mu najlepiej więc profesor proponuje:
- Dam panu ostatnią szansę. Zadam proste pytanie i wystarczy, że powie pan TAK lub NIE. Jeśli odpowie pan prawidłowo to wstawię panu 3. A więc... "Czy u krowy można przeprowadzić aborcję?"
- NIE WIEM
- Trudno wpisuje panu 2. Do zobaczenia za rok.
Student zdruzgotany porażką poszedł do pobliskiego pubu topić smutki w alkoholu. Pije kolejnego drinka i myśli: " Ale ja jestem głupi. Przecież mogłem strzelać. Miałem 50% szansy na to, że trafię. Kurwa czemu odpowiedziałem NIE WIEM.
Barmanka zauważyła, że chłopak ma jakiś problem, podchodzi i pyta się:
- Czy coś sie stało? Czemu jest pan taki smutny?
A student na to ze łzami w oczach
:
- No niech mi pani sama powie... Czy u krowy mozna przeprowadzić aborcję?
- Nie mam pojęcia, ale coś mi się zdaje, że pan sobie cholernie skomplikował życie
hock:
- Dam panu ostatnią szansę. Zadam proste pytanie i wystarczy, że powie pan TAK lub NIE. Jeśli odpowie pan prawidłowo to wstawię panu 3. A więc... "Czy u krowy można przeprowadzić aborcję?"
- NIE WIEM
- Trudno wpisuje panu 2. Do zobaczenia za rok.
Student zdruzgotany porażką poszedł do pobliskiego pubu topić smutki w alkoholu. Pije kolejnego drinka i myśli: " Ale ja jestem głupi. Przecież mogłem strzelać. Miałem 50% szansy na to, że trafię. Kurwa czemu odpowiedziałem NIE WIEM.
Barmanka zauważyła, że chłopak ma jakiś problem, podchodzi i pyta się:
- Czy coś sie stało? Czemu jest pan taki smutny?
A student na to ze łzami w oczach

- No niech mi pani sama powie... Czy u krowy mozna przeprowadzić aborcję?
- Nie mam pojęcia, ale coś mi się zdaje, że pan sobie cholernie skomplikował życie

![[Obrazek: banan9au.gif]](http://img428.imageshack.us/img428/440/banan9au.gif)