09-07-2004, 04:10 PM
Większość ludzi cały czas smęci o tym jaki to Vol. 3 jest lipny i "nieslipknotowy". A gówno. Pamiętajcie, że każda płyta Knota była INNA. Vol.3 może nie jest najlepsza (Iowa rządzi), ale też jest dobra. Ja mam wszystkie płyty (MFKR niestety pirat) i nie żałuję ani grosza wydanego na nie. Na każdej z nich jest kawał dobrej, mocnej muzy.
Zauważ, że rzucali się już na MFKR. ZANIM osiągnęli popularność.
Pewnie nie widziałeś(aś) Disasterpieces, co? Tam bardzo dobrze widać, że każdy z nich jest częścią tego zespołu, tej muzyki. Każdy ma tam swoje miejsce i wkład w to co robią. Nie ywobrażam sobie SlipKnoT bez któregoś z nich.
SlipKnoT rządzi i rządzić będzie!
Cytat:Nie wiem tylko dlaczego fani Slipa (vide darkmarta) zapieraja sie ze to nie nu metal..Bo to NIE numetal. Takie np. Heretic Anthem, albo Surfacing to numetal? Nie wydaje mi się.
Cytat:Zwrocic uwage mediow oraz zrobic szum wsrod zbuntowanej mlodziezy.. 'Patrz jaki kul zespol.. jacy agresywni.. w muzycznej ekstazie tarzaja sie po scenie'..
Zauważ, że rzucali się już na MFKR. ZANIM osiągnęli popularność.
Pewnie nie widziałeś(aś) Disasterpieces, co? Tam bardzo dobrze widać, że każdy z nich jest częścią tego zespołu, tej muzyki. Każdy ma tam swoje miejsce i wkład w to co robią. Nie ywobrażam sobie SlipKnoT bez któregoś z nich.
SlipKnoT rządzi i rządzić będzie!
...i choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie przelęknę, bo jestem najgorszym skurwysynem w tej dolinie...