09-06-2004, 05:45 PM
Moim zdaniem zajebista kapela!! I kto nie był na ich koncercie, nie będzie potrafił zrozumiec dlaczego jest ich az 9!! i nie mówie tu o koncercie w chorzowie kiedy grali jako support, bo tam nie wypadli rewelacyjnie...
Ale gdy są gwiazdą, pokazują naprawde na co ich stać!! Ja uwielbiam ich muzyke!! szczególnie dwie pierwsze płyty! pomijajac MFKR ( chociaz tez jest niezła
)
A co do Vol.3 tez mi sie na początku nie podobała za bardzo ze względu na te ballady... ale jak dłuzej posłuchac tej płyty to naprawde jest niezła!
nie wyobrazam sobie za bardzo zeby zagrali którąś z wolnych piosenek na koncercie, ale są do posłuchania
Sorry za błędy ortograficzne
wiem ze gdzieś napewno są... ale w tym problem ze niewiem gdzie
Ale gdy są gwiazdą, pokazują naprawde na co ich stać!! Ja uwielbiam ich muzyke!! szczególnie dwie pierwsze płyty! pomijajac MFKR ( chociaz tez jest niezła
)A co do Vol.3 tez mi sie na początku nie podobała za bardzo ze względu na te ballady... ale jak dłuzej posłuchac tej płyty to naprawde jest niezła!
nie wyobrazam sobie za bardzo zeby zagrali którąś z wolnych piosenek na koncercie, ale są do posłuchania
Sorry za błędy ortograficzne
wiem ze gdzieś napewno są... ale w tym problem ze niewiem gdzie