02-02-2006, 08:54 PM
Kamael napisał(a):TooLfan napisał(a):Miriam oczywiście żartowała, przecież zna się na muzyce bardzo dobrze, tak więc nie bierz tych słów na poważnie ; ).Cytat:Co do Radiohead - w przeciwieństwie do Was, bardzo lubię (zwłaszcza "Hail To The Thief")
I Ty twierdzisz ze sie nie znasz na muzycee????![]()
"We Suck Young Blood"
Hehe, skoro tak mówisz... ;D
Kamael napisał(a):[Cytat:mnie minimalizm White Stripes drazni, a ich piosenki wydaja sie, jakby nie chcialo im sie zbierac pozostalych instrumentow. Ale ja sie na tym nie znam ;POczywiście to kwestia gustu, do mnie w tym przypadkum ten minimalizm jak najbardziej trafia, a poza tym nowa płyta to przecież nie jedynie gitara i perkusja, a trochę szersze instrumentarium.
Jasna sprawa, rzecz gustu, mnie podobnie jak Kamaela minimalizm u The White Stripes jak najbardziej przekonuje. I jak już zauważył na "Get Behind Me Satan" Jack i Meg rozszerzyli instrumentarium co nieco "wygładza" brzmienie i nadaje inny wymiar ich muzyce, co nie zmienia faktu, że nadal brzmią świetnie. BTW: mam "White Blood Cells", niebawem przesłucham w całości, ale po małej próbce już mogę powiedzieć, że ten zespół rozwija się z płyty na płytę.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle
roger waters