10-08-2006, 10:42 AM
Prinz nr 2 napisał(a):nie musze czytać po sto razy tego co napisałeś bo czytałem to raz, i nie jestem toba żeby masturbować sie pod twoje słowaWybacz,ale jesteś pojebany po prostu. Nie wiedziałeś ? To teraz juz wiesz,mozesz wypierdalać w podskokach.
Cytat:Zamiast pouczać innych na temat czytania ze zrozumieniem sam naucz się rozumienia kontekstów.W Twojej wypowiedzi nie było żadnego kontekstu wiec daruj sobie te żałosne próby wybrnięcia z sytuacji.
Cytat:Nie kwestionuje używania wokalu jako instrumentu w wymienionych przez Ciebie rodzajach muzyki, bo jest to fakt.Po raz pierwszy od BARDZO DAWNA napisałeś coś z sensem.Brawo,moze jeszcze będą z ciebie ludzie.
Cytat:Nie zgadzam się za to z porównywaniem muzyki operowej, której estetyka jest uniwersalna do death metalu, będącego muzyką niszową.A co to ma do rzeczy?Ja tylko napisałem ,o podobnej roli wokali w operze i ekstremalnych odmianach metalu.Od jakichkolwiek innych porównań miedzy oboma gatunkami jestem bardzo daleki i nigdzie nawet nie próbowalem ich dokonywać.
Cytat: Analogia jest nietrafna, ponieważ funkcja wokalu jest inna.Tzn?Rozwiń myśl a nie pierdol.
Cytat:A teraz sam wypierdalaj.Bo co?
Cytat:frustrat lub kastratat albo jedno i drugieNie inaczej.Frustracja przebija z kazdego jego postu na tym forum.Załosny,dopierdalający sie do wszystkiego i wszystkich intelektualny wypierdek.
![[Obrazek: gieksaflaga2.gif]](http://gks-katowice.pl/zdjecia/gify/gieksaflaga2.gif)