01-21-2006, 01:30 AM
Ja Wam powiem jedno: Kaczory dążą do władzy absolutnej ! eliminują niewygodnych, trzymają najwazniejsze stołki i czekają na nowe wybory! Po głębszej analizie stwierdzam iż tak właśnie bedzie! Ten cały cyrk był dokładnie zaplanowany przez PIS. Zakładał on wyjebanie z sejmu opozycji i władze PIS-u bez koalicjanta. Wydaje mi sie jednak ze te nasze kochane zacofane społeczesństwo wkońcu otworzy oczy i powie NIE! Dzisiaj zamiast rządzić dla polaków to te skurwysynki rządzą dla siebie. Tak dalej być nie może i dobrze bedzie jak wybory wygra PO albo lewica - juz nie chodzi o program tych parti, tylko o naszą kochaną POLSKE. Wy tak pieknie gadacie o komunistach w SLD - popatrzcie na dzisiejsze działanie PIS. Oni są jeszcze gorsi, bo te kurwy planują robić czystki i zawładnąć POLSKĄ! Jak dzisiaj usłyszałem ze Ziobro (PIS) planuje zabrac emerytury tym co wspópracowali (pod przymusem) z SB, albo ze urzednicy którzy naleza do SLD stracą prace to az mnie potrzepało. Albo PIS chce zwolnic Olejniczaka z stanowiska v-ce marszałka tylko dlatego ze słusznie prawił odnosnie sytuacji z 14 stycznia. Toż to sie komuna powraca !