01-04-2006, 12:19 PM
Gaga- Jak na razie ściągnęła mi się jedna płyta Theatres De Vampires "Nightbreed of Macabria" i jest całkiem ciekawa
Może nie jest to coś wielkiego, ale mnie się coraz bardziej podoba. Druga płyta Magic'i też mi się ściągnęła, właśnie kończę ją słuchać i szczerze mówiąc moim zdaniem beznadziejna. No ale to tylko moje zdanie, Tobie i wielu innym osobom moze się podobać
. Jedyne, co mi się w niej podoba, to pierwszy utwór
Ale dalej jest dla mnie za bardzo power metalowa i na początku trochę mi przypominała "Wishmastera" Nightwisha, naprawdę widać, że się nim inspirują
. Ale pierwsza płyta jest nawet, nawet 
DoD- Estatic się jeszcze nie ściągnęło, ale jak się ściągnie, to napiszę
.
I zobaczę sobie jeszcze, co to jest to Autumn, tak z ciekawości
Może nie jest to coś wielkiego, ale mnie się coraz bardziej podoba. Druga płyta Magic'i też mi się ściągnęła, właśnie kończę ją słuchać i szczerze mówiąc moim zdaniem beznadziejna. No ale to tylko moje zdanie, Tobie i wielu innym osobom moze się podobać
. Jedyne, co mi się w niej podoba, to pierwszy utwór
Ale dalej jest dla mnie za bardzo power metalowa i na początku trochę mi przypominała "Wishmastera" Nightwisha, naprawdę widać, że się nim inspirują
. Ale pierwsza płyta jest nawet, nawet 
DoD- Estatic się jeszcze nie ściągnęło, ale jak się ściągnie, to napiszę
.I zobaczę sobie jeszcze, co to jest to Autumn, tak z ciekawości
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "