01-02-2006, 06:03 PM
buubi napisał(a):Kamil napisał(a):poza tym lubie wkurwiac ludzi
Mój znajomy kumpel z liceum jest psychiatrą i wtierdzi iż takowe zachowania to efekt traumatycznych przezyć z dzieciństwa lub też ogólnie pojetego zakompleksienia. Nie mowię iż tak jest w twoim przypadku ale skoro lubisz wqwriać ludzi to pewnie ich nienawidzisz, a skoro nienawidzisz ludzi to pewnie nienawidzisz tez siebie
Twoj sposob dedukcji przypomina ten z pewnego kawalu o milicjantach, mniejsza o to. Szkoda, ze nie odczytales zartu w mej wypowiedzi, tak myslalem, ze Ty albo drugi obronca IM-DoD, zaraz mi tu pokaze. Niestety ironia to trudny orzech do zgryzienia. Tak naprawde, to gdyby nie wypowiedzi kilku osob na tym forum, opini, ktore sa inne od ogolnie przyjetych norm, to forum mialo by sie raczej kiepsko, a tak jest ciekawie, poza tym jak nie chcesz to nie musisz czytac moich postów. Zarzuciłes mi rowniez to, ze tylkow jednej wypowiedzi podaje sensowne argumenty w tym temacie. Chyba jednak nie przeczytales WSZYSTKICH moich wypowiedzi, ale to tak BTW.
a esej o JP moge napisac na Twoje specjalne zamowienie.
Cytat:Cokolwiek tu pisze Kamil ,nie zmienia sprawy ze dalsze pierdolenie o Ironach nie ma większego sensu.Ten zespoł skonczył sie dobre 20 lat temu.
zgadzam sie, tak jakos po "Killers"
Cytat:Zresztą gadka tutaj zatacza cały czas jedno koło...podług jednego schematu.. robiąc się z leksza nudna..
tez dlatego sie staram troche zycia tu wprowadzic.