12-28-2005, 02:26 PM
Vomitor napisał(a):Niestety... kretynizm i zakompleksienie coniektórych tutaj nie znają granic, ale wobec przyczepienia się praktycznie tylko i wyłącznie do jednego błędu, w dodatku ortograficznego, który owszem, zdarzyć się może, pozostaje mi cieszyć się niezmiernie wnosząc, że treść merytoryczna mej wypowiedzi jest bez zarzutu. Widać, nie było się już do czego innego przyczepić.Zauważyłam dziś mimochodem i zastanawiałam się, jak bardzo tym razem się napniesz. Nie rozczarowałam się: aż Ci gałki oczne wyłażą jak w Gravesie-Basedowie, rzygaczu drogi.
Scully napisał(a):Vomitor napisał(a):bochater.O kurvva...
O proszę, proszę, kolejna komediancka osobistość na tym forum zatęskniła nad mymi uwagami.
Cytat:Wysłany: Sro Gru 28, 2005 3:56 am
Daruj sobie, już się kilka razy wyraźnie ośmieszyłaś, więc skończ czyhać na moją każdą literówkę, błędzik nie błędzik, redagując po cichu każdą zapewne z mych wypowiedzi, wyszukując, aż tylko zdarzy mi się jakaś wpadeczka, by móc się doń przyczepić⌠bo najprościej w świecie się wobec takiej sytuacji ośmieszasz, udowadniając, że masz naprawdę jakieś, bo ja wiem ...kompleksy wobec mej osoby? Bo już naprawdę nie wiem jak to nazwać, chcesz się dziecinko do czegoś dowalić, to bardziej się postaraj.