09-03-2004, 04:28 PM
Hair of the dog napisał(a):ee SML ty to mi sie wydajesz niedorozwineity...kurwa czy ja bym pisal zle o kapeli ktorej nie slyszalem????sciagnalem ich plyte nawet i mam kilka demowek... wiesz co ci powiem??dla mnie black metal kojarzyl sie z jakas melodia a tam za CHUJA nie slychac melodii(wszzystko zaglusza perkusja, no sory
a black metalowcy udajacy takich strasznie groznych,szczegolnie jak sie umaluja...idiotyzm...ograniczaja sie do jednego nurtu i uwazaja ze kazdy kto slucha wiecej niz tylko 1"metal" to pozer i w ogole smiec i najgorsza kurwa...
znam fanow korna ktorzy poza nimi sluchaja tez wiele innych kapel i sa na wyzszym poziomie intelektualnym od ciebie i calej bandy metalowcow...a sa w wieku przynajmniej 18 lat wiec nie pieprz glupot bo juz naprawde mnie zdenerwowales
Człowieku... po raz eNty zastanów się nad tym co piszesz!!
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."