12-21-2005, 09:19 PM
-Rene- napisał(a):W sumie żadna nowość,że nauczyciele to psychopaci wiedziałam od dawna..
Argumenty albo giń.
Cytat:teraz tylko moge poczytać o tym w gazecie![]()
Efekt otaczającego nas bezmiaru degrengolady społeczeństwa, raczej żałosne niż wesołe, bo tak odbieram ton powyższego.
Cytat: Tymbardziej,że z jedną psychiczną miałam przez cały rok bodajże w gimnazjum chemie..
Wpożo, za ile lat konczysh?
Cytat:Ale fakt faktem,można by pogratulować gościowi tupetu,
Że, co, że jak? ty śmiesz mówić o tupecie w kontekście dwóch powyższych fragmentów twoich wypowiedzi? Nauczyciel ma mieć posłuch i tupet nie ma tu nic do rzeczy, a to, że odbiera mu się wszelkie prerogatywy i prawa czyniąc praktycznie bezsilnym prowadzi wobec bezczelności czujących swą bezkarnośc gówniarzy do takich a nie innych sytuacji. Tylko system pruski w szkołach, nie inaczej.
Cytat:chociaż ..jak dla mnie facet ma po prostu jakieś rozdwojenia jaźni (chodzi mi o filmik i jego wypowiedź),
Słowa wielce niestosowane u osoby co do której niedorozwoju umysłowego nie mam już wątpliwosci.
Cytat:psychopata piep**** i tyle.
twój stary.
Cytat:Jakby do mnie wyskoczył z takim tekstem 'wróć na miejsce!!!!!!' to chyba by skopa z glana dostał znając życie i biorąc pod uwage to ,że na mnie się nie krzyczy..
Ja pierdolę, tutaj już tracę panowanie. To co nauczyciel ma prosbę na piśmie wysyłać Jego Mości Uczniowi by wrócił na miejsce??? Biorąc pod uwagę resztę słow o kopaniu z glana wnoszę o zaoranie cię w trybie natychmiastowym gówniaro. Oto do czego prowadzi skretyniały system oswiaty w duchu jeszcze bardziej skretyniałego liberalizmu, uczeń ma pretensje, że nauczyciel na niego krzyknął o każe iść na miejsce... nie mam komentarzy.... Dawniej dostałabyś w łeb linijką i siedziała nawet pierda nie wypuszczając, wtedy też, porządek na ulicach był. Tylko system pruski.
Cytat:Swoją drogą jak tak patrze wstecz, na to,co się dzieje w szkołach to szczęściem napawa mnie myśl,że mam to już za sobą.
Co tym razem?? Mówisz o czasach twojej pierwszej gimnazjum czy przedszkolu smarkulo? Bo na głębszą refleksję nie wierzę by cie było stać.
Cytat:Na uczelniach (a prznajmniej na mojej) taki 'okazów' nie ma
Jakich okazów? Nie martw się będą, bo przycodzi tam właśnie fala mającego wszysto w poważaniu gimnazjalnego gówniarstwa. Śmierć!!!
Przepraszam ale żem się uniósł lekturą tych bredni. Biedni, wiecznie poszkodowani uczniowie.
Rotfl'n'lol