12-21-2005, 09:39 AM
Art Zoyd- troche nie moj styl raczej, ale zrobilo na mnie wrazenie
Jakis taki industrial, ale tez nie tak do konca. Wczoraj maz mojej mamy mi pokazal plyte, no i mi sie spodobalo
To znaczy nie wiem, jak reszta, ale plyta ^Berlin^jest naprawde fajna
Pozniej sprobuje wybadac, czy przypadkiem nie ma wiecej wiecej ich plyt
Aaa, w kazdym razie jest to zespol z Francji, nie wiem, czy z dostaniem ich plyt w Polsce nie bedzie problemu, no ale zawsze warto sprobowac
No i polecam kazdemu, kto lubi takie brzmienie. Tylko jak traficie na jakas kiepska plyte to nie moja wina, ale ta jedna naprawde polecam ;p (Jesli poznam reszte, to napisze cos wiecej)
Jakis taki industrial, ale tez nie tak do konca. Wczoraj maz mojej mamy mi pokazal plyte, no i mi sie spodobalo
To znaczy nie wiem, jak reszta, ale plyta ^Berlin^jest naprawde fajna
Pozniej sprobuje wybadac, czy przypadkiem nie ma wiecej wiecej ich plyt
Aaa, w kazdym razie jest to zespol z Francji, nie wiem, czy z dostaniem ich plyt w Polsce nie bedzie problemu, no ale zawsze warto sprobowac
No i polecam kazdemu, kto lubi takie brzmienie. Tylko jak traficie na jakas kiepska plyte to nie moja wina, ale ta jedna naprawde polecam ;p (Jesli poznam reszte, to napisze cos wiecej)
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "