12-13-2005, 05:43 PM
W kazdym badz razie koles tutaj niezle kreci co do sprzetu ktory posiada, wracajac do tematu to gram na:
gitara:
Witkowski Custom(bezbarwna)(jestem drugim wlascicielem)
most Floyd Rose
24 progi
przy gryfie minihumbucker Seymour Duncan Hot Rails
w srodku singiel produkcji p. Witkowskiego
przy mostku humbucker DiMarzio Evolution
ogolnie nie narzekam, dlugi sustain, spore miesiwo, wygodna, z tym ze musi przjsc przeglad i pare korekt bo juz pare latek ma
efekty:
Vamp2(do nagrywania w sam raz
)
combo:
combo gitarowe HH made in England tranzystor, dwa Celestiony po 70W co daje 140W mocy, ma pare ladnych latek ale jeszcze jakos sobie radzi, choc do grania rzezi nie nadaje sie bo strasznie jebie siara, dlatego po wakacjach mam zamiar zakupic lampowe combo, badz zbierac dluzej i kupic zestawik head+paczka, wiec jak na razie naglosnienie to moja pieta achillesowa ale jak juz wspomnialem mam zamiar zarobic na cos porzadnego
.Pzdr.
gitara:
Witkowski Custom(bezbarwna)(jestem drugim wlascicielem)
most Floyd Rose
24 progi
przy gryfie minihumbucker Seymour Duncan Hot Rails
w srodku singiel produkcji p. Witkowskiego
przy mostku humbucker DiMarzio Evolution
ogolnie nie narzekam, dlugi sustain, spore miesiwo, wygodna, z tym ze musi przjsc przeglad i pare korekt bo juz pare latek ma
efekty:
Vamp2(do nagrywania w sam raz
)combo:
combo gitarowe HH made in England tranzystor, dwa Celestiony po 70W co daje 140W mocy, ma pare ladnych latek ale jeszcze jakos sobie radzi, choc do grania rzezi nie nadaje sie bo strasznie jebie siara, dlatego po wakacjach mam zamiar zakupic lampowe combo, badz zbierac dluzej i kupic zestawik head+paczka, wiec jak na razie naglosnienie to moja pieta achillesowa ale jak juz wspomnialem mam zamiar zarobic na cos porzadnego
.Pzdr.