12-10-2005, 04:11 PM
Cytat:Cytat:Jedynie do pojedynku z Kostaryka podchodze bez obaw..No,to juz napisali Kamael i Warsadal,ja tez dodam od siebie ze wbrew pozorom nie jest to słaba drużyna.Swego czasu w 1990 roku na mundialu w italii skopali dupe Szwedom a też ich wówczas lekceważono.Wiem,wiem,to było dawno...
Oczywiscie wiem o tym, ze Kostaryka to nie jest Angola, czy Arabia Saudyjska, ale ostatecznie my tez tacy slabi nie jestesmy..

Cytat:Warsadal napisał(a):Grupa HUkraina wygra tą grupę ,zobaczysz.Hiszpania jak zwykle na takich imprezach,da dupy.
1. Hiszpania
2. Tunezja
3. Arabia Saudyjska
4. Ukraina
Ukraina przeciez jest slaba, dlaczego mialaby ograc Hiszpanie? Raul & Co. wyjda z pierwszego miejsca i odpadna dopiero w 1/8.. A pewnie i Tunezja zrobi (mala) niespodzianke i wygra z Ukraincami..
Czemu tak niedoceniacie Ghany? Przeciez to bardzo silna druzyna.. Razem z WKS najsilnieszy team z Afryki.. Imho sprawia niespodzianke i wyjda z grupy.. Zwlaszcza, ze Czechy nie sa druzyna z ME 2004..
Ramone napisał(a):...a ktoś sie wybiera na mistrzoswa do niemiec ??....
Ja sie wybieram..

Cytat:A za kogo 3macie kciuki poza naszymi? ja jak zawsze za mighty Meksykiem, Holandią i Argentyną
A ja za Oranje, Hiszpanie i Szwajcarie..