09-02-2004, 11:43 AM
Drogi SmL , doprawdy kurwicy dostaje kiedy muszę czytac takie bzdury....
A co osiągnął w takim razie burzum tudzież mayhem?? ich ideologia juz jest martwa i 99% blackowców ma to w dupie, słuchajac jedynie muzyki bo lubią ubierać sie na czarno...
A co do 16 latków to niestety ale mylisz się okrutnie, gdyz częściej zobaczyć mozna zaplutych i brudnych nastoletnich blackowców w swych tygodniowych i przepoconych koszulkach niźli młodziutkich fanów korna...
SML napisał(a):Powiedz mi jeszcze, bo napisałaś, ze Korn cos osiagnał, ciekawi mnie własnie co, stado małolatów, którzy chodzia w ich koszulkach słsyzac tylko jedna płyte... a moze klikaset kopi płyty, która sie sprzedaje tylkko w kregach od 14 do 16 lat?
A co osiągnął w takim razie burzum tudzież mayhem?? ich ideologia juz jest martwa i 99% blackowców ma to w dupie, słuchajac jedynie muzyki bo lubią ubierać sie na czarno...
A co do 16 latków to niestety ale mylisz się okrutnie, gdyz częściej zobaczyć mozna zaplutych i brudnych nastoletnich blackowców w swych tygodniowych i przepoconych koszulkach niźli młodziutkich fanów korna...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!