12-06-2005, 11:41 AM
Tomek/Nevermore napisał(a):Cytat:a tobie stary daje 10/10 i kopa w łeb za tę profancję
odpieram atak...
Cytat:swoją drogą cóż za dokładna ocena jak ustalałeś przedziały mam na myśli jakąż to metodę obrałeś na luźne widzi mi się czy sumienny odsłuch z poważnym potraktowaniem każdego detalu,
a co to kolegę obchodzi??
Cytat:może rozbij jeszcze o ile ci czas pozwala tę jakże ogólną ocene na poszczególne elementy np. OKŁADKA, WARSTWA LIRYCZNA, BRZMIENIE - PRODUKCJA etc etc...
wystarczy, że sama muzyka jest - w pewnej mierze prymitywna - do okładek, warstwy lirycznej, produkcji - nie trzeba się odnosić... ja tego nie czynię
Cytat:Daj spokoj nie ma co z nim gadac, pewnie zajmuje sie teraz sobą. On to lubi.
rozumiem... własnego zdania mieć nie można, jak widzę... marne to forum, bardzo marne...
nie no obchodzi mnie i to bardzo dlatego zapytałem co pytać nie można ? jak dos daje ocene 7 przecinek cos tam to może chyba to uzasadnić? jeśli kreator gra prymitywną muzykę w/g ciebie to i tak wyokie dajesz noty no nie? a tak w ogóle to takimi umiejętnościami grania już mało jaka kapelka może się poszczycić. back to the primitive...
and now is forever...