09-01-2004, 09:30 AM
qrak napisał(a):Denerwuje mnie ze wszysktie popularne zespoly punkowe nazywane sa shitem... sum jest sitem bo wypuscil fat lip ktory lecial na mtv.. NOFX nie jest shitem bo jest znany tylko w undegrandzie (mimo iz to jest ten sam rodzaj muzyki) Blink jest shitem bo ludzie znaja tylko nowe plyty i " all the small things" zas stare albumy nie sa juz shitem bo byly wydane przed wkroczeniem do mtv.. zaprzeczacie sami sobie...
Człowieku ja użyłem słowa "teraz". Ja nie mówię, że MTV jest be bo to taka komercha itp. Problem w tym że oni więcej mówią o tym, że są "punkami" i że grają muzykę niż coś naprawdę robią w tej dziedzinie muzycznej. Puste słowa
Druga sprawa, że oni na serio z siebie megagwiazdy robią. Jeden zespół(Good Charlote czy jakoś tak) ma własny program w MTV(ja naprawdę się nie czepiam tej stacji
) i produkują ubrania własnej marki. No ja przepraszam bardzo. To się nazywa zbiernie kasy a nie granie muzyki którą można coś przekazać.Co do skateboardu to ja pamiętam jak wystarczyła gościowi deska, wytarte dżinsowe spodnie i muzyka Motorhead(Ace Of Spades w szczególności 8) Teraz to wszystko dla kasy się robi
AC/DC RLZ!!!