12-02-2005, 05:11 PM
Cytat:możesz mi uargumentować słowa zaznaczone na czerwono ?? bo ja tylko zacytuje z encyklopedii"Deficyt budżetowy - występuje gdy wydatki w budżecie danej instytucji (zazwyczaj państwa) są wyższe niż jej przychody. Przeciwieństwem deficytu jest nadwyżka budżetowa." a deficyt to potocznie zwana dziura.
Tym wyzej wymienionym cytatem chce Ci powiedzieć ze ekonomii to chyba ty nie znasz... wiec krótko mówiąc wypierdalaj...
Nie dość, ze głupi, to zcytać nie umie. Powyżej pewnego progu zwiększanie podatków powoduje, niedouczony, arogancki cwelu spadek przychodów. Wypierdalaj w podskokach!
Cytat:chce tylko zaznaczyc to co panstwowe to istnieje, a to co prywatne to raczej nie... no chyba ze masz łeb jak sklep tylko puste półki... no chyba ze w garazu masz pociąg albo autobus... ---> ten głupi text jest odpowiedzią na jeszcze głupszy twoj argument
facet znajdz mi darmowa prywatna wyzsza uczelnie !! normlanie czosnek nie moge !!
A państwowa jest prywatna? Smiech an sali, płacisz za to n ray więcej w podatkach, niż mógłbyś, gdyby były same prywatne; do tego firmy komunikacyjne są często niedopuszczane, tak jak telekomunikacyjne do rynku, co za kretyn, o czosnkowa zupa...
"All that's left to say is: Farewell"