11-28-2005, 08:54 PM
Cytat:A przepraszam bardzo ... Gzie Ci ktoś napisał, że popiera ludzi mówiących 'wypierdalać geje'? Bo ja jakoś nie zauważyłam takiego posta. Ja nie mówię, że nie toleruję homoseksualistów, ale powiedz, co im dadzą takie pardy? Czy coś się zmieni przez to? Nie sądzę. Jak już to może być jeszcze gorzej. Będą jeszcze częściej atakowani i wyśmiewani. Tak mi się wydaje
Ok, moze popierac to za mocne slowo. Ale 'mieć podobne poglądy na tą sprawe (czyt. zaorać)' bedzie juz ok. Chodzilo mi o wieksza zbieznosc z pogladami typu "Wypierdalać geje" niz z "Demokracja,wolnosc" etc. I jakkolwiek nie czuje sie bardzo związany z tymi paradami i paradującymi, nie mam nic przeciwko pokojowej paradzie, a mam przeciwko półmózgom rzucającym w/w hasla i policji, która rozgania siłą pokojową manifestacje.
Ktoś wczesniej napisał że homoseksualni są nieco odpychający lub coś w tym stylu. I dla wiekszosci ludzi jest. Natomiast nawalony koles lezacy na lawce juz dla wiekszosci jest normalka. I parady mogą dac takie znieczulenie - najpierw pokazanie ze sie jest i ze jest sie normalnym człowiekiem. Przeciez dyskusja o homoseksualizmie praktycznie nie istnieje. A tak moze to doprowadzic do poprostu ignorowania tego zjawiska, podobnie jak wspomnianego przeze mnie pijaczka. I to może byc jednym z celow takich parad IMO.

![[Obrazek: animkaxi6.gif]](http://img181.imageshack.us/img181/5605/animkaxi6.gif)