10-25-2005, 07:48 PM
Vomitor napisał(a):Masz może na myśli podpisy dance_of_death pod jego postami?
Vomitor napisał(a):Także bawią mnie w swej żałości teksty sugerujące jakobym to ja przeginał pałę w kontekście faktów wyżej wspomnianych.Tu nikt niczego nie sugeruje - tu lecą same fakty
uwierz mi że jeżeli byłbyś odrobine tolerancyjny to tego obrazka by nie było...
Jałokim napisał(a):rozdżebało mnie to jak sie Vomitor wysilałeś z tym rozbudowanym słownictwem spod znaku "Ą Ę", by na koniec skwitować to krótkim, treściwym słowem cholernie kontrastujacym z resztą wypowiedzi i burzącym jej spokój
toffam kontrasty
mnie w tym najbardziej rozpierdala staranność napisanego postu i skończenie go niedość ze prostackim słowem to jeszcze z błędem
Nightal napisał(a):Po 1. Nie czytałem podpisu DaD'a bo niechciało mi sie męczyc oczu. Mam w dupie tego szczeniaka i Tobie również radzę go olać.
Szczeniak
a miało być tak pieknie
Nightal napisał(a):Pare razy go zbluzgałeś i było smiesznie. Teraz robi się to nudne i niesmaczne. Dziwi mnie też fakt, że tak bardzo przeszkadza Ci jego podpis, a Ty nagminnie go obrażałeś. Nie uważasz, że zasłóżyłeś na taką akcje z jego strony?
Bardzo mądre i treściwe słowa... i ktoś tu powinien je wbić sobie do własnej łeptowiny
We Are Defenders Of The Faith...