10-22-2005, 09:59 AM
Osobiście popełniłem jeden błąd - wdałem się w dyskusję ze skretyniałym, zidiocaiłym imbecylem. Do niego też w pełni się przyznaję i w przyszłości postram się go unikać.
Dziękuję, słowa te niezwykle mi pochlebiają, aczkolwiek osobiście nie uważam się absolutnie za człowieka który wszsytko wie i zna... tym nie mniej czuję się zaszczycony tak wysoką oceną mej osoby.
Czy się wywyższam.. cóż.. tutaj również nie podejmuję polemiki w kontekście prostego faktu w postaci niczym nie podważanej wyższości mej osoby nad twoją, do czegóż to sam się przyznajesz.
Tym samym kończę pyskówkę, nie jesteś godzien mej pogardy, a co dopiero odpowiedzi na twe zaczepki.
A tak wogóle to ciekawe jakiej teorii to ja jestem wyznawcą
hock:
Cytat:miałem na myśli mądrego metala ale w dziedzinie muzyki, czyli wszystko wie i wszystko zna - ba wywyzsza sie... tak tak womitoże te słowa sie tycza ciebie...
Dziękuję, słowa te niezwykle mi pochlebiają, aczkolwiek osobiście nie uważam się absolutnie za człowieka który wszsytko wie i zna... tym nie mniej czuję się zaszczycony tak wysoką oceną mej osoby.
Czy się wywyższam.. cóż.. tutaj również nie podejmuję polemiki w kontekście prostego faktu w postaci niczym nie podważanej wyższości mej osoby nad twoją, do czegóż to sam się przyznajesz.
Tym samym kończę pyskówkę, nie jesteś godzien mej pogardy, a co dopiero odpowiedzi na twe zaczepki.
A tak wogóle to ciekawe jakiej teorii to ja jestem wyznawcą

Rotfl'n'lol