10-21-2005, 07:28 PM
kurwa już robiło się spokojnie to zaś ten musiał się odezwać...
Podobnie jak fakt, że jesteś ogranicznony umysłowo.
twój stary.
Gdzie tak piszę? przykłady postów albo wypierdalaj. Przeczytaj to co pisałem o Dickinsonie i zamknij pysk, bo tu mnie wkurwiłeś. Przykłądy albo japa w kubeł !!!!!
Twoje niedoczekanie. A nawet jeśli, to jak sam o dziwo trafnie zauważyłeś, znajdzie się tutaj wielu innych którzy ci tu prawdę w pysk powiedzą.
Już się tu fajnie robiło to zaś ten musiał swoje durne uwagi kurwa wtrącić !!!!
chuj by go strzelił napisał(a):krzychun napisał(a):drazni mnie tylko zawsze to "up the irons" i wogule wychwalanie ich od najwrzniejszego zespołu w histori metalu
no bo taka jest prawda, a prawdy oszukac sie kurwaa nie da !!!
Podobnie jak fakt, że jesteś ogranicznony umysłowo.
Cytat:obserwując womitora odnosze wrazenie ze on wszystko wie, wszystko zna, a tak naprawde jest typowym cieciem malinowym !!!
twój stary.
Cytat:przykład - ktos mowi ze Dickinson jest cacy - a womitor daje komenta: jestes pojebnay heh... to jest żałosne !!!
Gdzie tak piszę? przykłady postów albo wypierdalaj. Przeczytaj to co pisałem o Dickinsonie i zamknij pysk, bo tu mnie wkurwiłeś. Przykłądy albo japa w kubeł !!!!!
Cytat:słodkie byłoby anulowanie, womitora heh ale to i tak sie nie uda.... bo takich jak on jest wielu...
Twoje niedoczekanie. A nawet jeśli, to jak sam o dziwo trafnie zauważyłeś, znajdzie się tutaj wielu innych którzy ci tu prawdę w pysk powiedzą.
Już się tu fajnie robiło to zaś ten musiał swoje durne uwagi kurwa wtrącić !!!!
Rotfl'n'lol