10-18-2005, 08:26 PM
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu w wiadomym celu. Kobieta krzyczy przerażona:
- Ale ponuro i ciemno w tym lesie!!! Bardzo się boję!!!
Na to morderca:
- No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam...
---------------------------------------------------------------------
Wspomnienia kolesia :
Zawsze jak byłem młodym kawalerem, gdy spotkały mnie jakieś zgrzybiałe ciotki na weselach, to poklepywały mnie po ramieniu i mówiły :
- Będziesz następny.
Przestały jak na pogrzebach zacząłem robić im tak samo.
----------------------------------------------------------------------- Wchodzi facet po schodach i ciągnie za nóżkę dziecko. Głowa dziecka podskakuje na każdym stopniu schodów. Z góry schodzi sąsiadka faceta i widząc to mówi:
- Panie, co pan! Przecież dziecku spadnie czapeczka!
- Niech się pani nie martwi, przybiłem gwoździem.
- Jasiu nie huśtaj tatusia... Jasiu nie huśtaj tatusia... Jasiu nie po to się tatuś powiesił, żebyś nim teraz huśtał!
W liceum zatrudniono nowego księdza. Przychodzi ów ksiądz na rozmowę z dyrektorem a dyrektor mówi:
- Ksiądz musi jakieś dobre wejście mieć, nawiązać kontakt z młodzieżą... Bo ci poprzedni księża to wogóle kontaktu z uczniami nie mieli... Zresztą trudno się dziwić. Ta młodzież teraz zupełnie inna niż kiedyś... Nawet mówią inaczej... Na przykład "nara" zamiast na razie albo "spoko" zamiast spokojnie...
Ksiądz wrócił do domu i zaczął kombinować. Następnego dnia przyszedł do klasy, podszedł do biurka otworzył dziennik, rozejrzał się po uczniach i rzekł:
- Pochwa.
Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu w wiadomym celu. Kobieta krzyczy przerażona:
- Ale ponuro i ciemno w tym lesie!!! Bardzo się boję!!!
Na to morderca:
- No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam...
---------------------------------------------------------------------
Wspomnienia kolesia :
Zawsze jak byłem młodym kawalerem, gdy spotkały mnie jakieś zgrzybiałe ciotki na weselach, to poklepywały mnie po ramieniu i mówiły :
- Będziesz następny.
Przestały jak na pogrzebach zacząłem robić im tak samo.
----------------------------------------------------------------------- Wchodzi facet po schodach i ciągnie za nóżkę dziecko. Głowa dziecka podskakuje na każdym stopniu schodów. Z góry schodzi sąsiadka faceta i widząc to mówi:
- Panie, co pan! Przecież dziecku spadnie czapeczka!
- Niech się pani nie martwi, przybiłem gwoździem.
- Jasiu nie huśtaj tatusia... Jasiu nie huśtaj tatusia... Jasiu nie po to się tatuś powiesił, żebyś nim teraz huśtał!
W liceum zatrudniono nowego księdza. Przychodzi ów ksiądz na rozmowę z dyrektorem a dyrektor mówi:
- Ksiądz musi jakieś dobre wejście mieć, nawiązać kontakt z młodzieżą... Bo ci poprzedni księża to wogóle kontaktu z uczniami nie mieli... Zresztą trudno się dziwić. Ta młodzież teraz zupełnie inna niż kiedyś... Nawet mówią inaczej... Na przykład "nara" zamiast na razie albo "spoko" zamiast spokojnie...
Ksiądz wrócił do domu i zaczął kombinować. Następnego dnia przyszedł do klasy, podszedł do biurka otworzył dziennik, rozejrzał się po uczniach i rzekł:
- Pochwa.
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa