10-13-2005, 09:47 PM
KubusPuchatek napisał(a):Hmm ... mnie Guns n'Roses nigdy nie krecilo . Glosu Axla scierpiec nie moge , taki "zabi rechot" , bardzo specyficzny i niestety do mnie nie trafia . Podobnie jak sam image zespolu . Mimo tego bardzo lubie plyta "Appetie For Destruction" , dla mnie jest to ich najlepsza plyta . Jezeli chodzi o Slash'a to nie wiem w czym dla Was tkwi jego wielkosc . Zagrac jedno fajne solo to nie znaczy ze ktos jest juz wspanialy . Co do sola w "November Rain" to nie widze w nim nic nadzwyczajnego , chyba ze chodzi o brzmienia , jak ktos gdzies tu wspomnial ze najwazniejsze jest w solowkach Slasha brzmienie . Nie bardzo mnie on jednak przekonuje do swojego talentu . Resumujac nie bardzo lubie , choc "AfD" moge posluchac .
ciekawe kiedy mnie zaoraja .
Hmmm masz prawo ich nie lubięć, ale że Slash nie ma talentu to tutaj przesadziłeś. Przecież to jeden z najlepszych gitarzystów i zanim cos powiesz to weź dobrze przesłuchaj wszystkie piosenki i solówki :? i jeżeli dalej bedziesz twierdził, że nie ma talentu to znaczy że nie masz zielonego pojecia o muzyce . A solówa z "November Rain" to czysta poezja i również tutaj nie rozumiem twojej wypowiedzi co do niej.
:?