10-11-2005, 10:57 PM
Valhalla napisał(a):Dobrze że umiesz korzystać ze słownikaOtter napisał(a):Rozwiń tą myśl.TĘ jak juz :?

Valhalla napisał(a):Błąd, zabawa we wczesnym wieku to głównie nauka obywania sie ze zdobyczą i nie jest ustalana przez własne upodobanie do znęcania sie ale przez potrzebę.Otter napisał(a):A jakie to zwierze zabija albo znęca sie dla zabawyKOT.hock:
Valhalla napisał(a):A taka dygresja ode mnie, kazdy robi to, co lubi. Jak ludzie pieprza sie po lasach, bo lubia, albo w innych dziwnych miejscach to i tam tez moga.Ależ ja nikogo nie potępiam, mówie że wdg mojej miary oceniania coś takiego jest nie na miejscu jednak osoby które uważają inaczej chcą na siłe udowodnić że to wszystko jest super cool i good. I kto ma racje?
Kazdy ma swoj rozum i wlasna miara ocenia to co robi, a innym nic do tego. Patrzec na to nikt nie kaze. To, ze sama bym czegos takiego nie zrobila nie znaczy, ze mam tych ludzi potepiac.
Valhalla napisał(a):EDIT:No cóż.. miło mi Cie poznać dynio-psie W końcu jaka to różnica
Otter napisał(a):A tak na marginesie, pod względem budowy atomowej wszystko jest prawie identyczneCzlowiek ma 2/3 DNA wspolnego z dynią..
a pytanie ode mnie, uwazasz ze zwierzeta nie maja swiadomosci i dzialaja tylko instynktownie? A masz w domu psa? A pytanie jest retoryczne, gdyz wszak albowiem, jestes w bledzie.
Zwierzęta działają tak jak zostały nauczone, chociaż niektóre ignorują pewne bodźce.
O czym tu jest gadane, zwierzaki nie mają wolnej woli tylko zapamiętują sekwencje sytuacyjne, co jest dobre będą do tego dobierały odpowiednie bodźce zachowań a co jest złe będą unikać tego.

hock: