10-03-2005, 09:32 PM
Acrid napisał(a):Pewnie, że w pubie!Dżemik napisał(a):A co to za nowomodne wynalazki?
Hehe, bo ja wiem czy nowomodneSWOS 96/97 to klasyk po prostu, zwlaszcza gdy bawisz sie jako gracz-trener, no i dodatkowo liga polska, mrry. Nie piszac juz o samym graniu
To naprawde jedna z lepszych sportowek w jakie mialem okazje pograc i lubie do niej wracac. Gdy ktos lubi sie bawic, moze sobie co roku uaktualniac sklady wszystkich lig swiata i to jest w pyte (chociaz ja tam lubialem grac na skladach wlasnie z 96/97 bo bardziej sie wtedy tym zajmowalem
).
Dżemik napisał(a):Za moich czasow pykalo sie w zwyklego SS.. ;0 O tej wersji zem nawet nie slyszol.. ;]
Za czasow Amigi tez grywalem w SS ale, ze seria naprawde byla dobra, interesowalo sie tym dalej
A co ludziska z meczem 12 X? Wybieracie sie gdzies do knajpy, czy ogladacie w domowym "zaciszu"? ;D Bo ja sie zastanawiam czy nie zarezerwowac sobie miejsca w Pubie:
Zazwyczaj jest swietna klima, czasem wydaje mi sie, ze nawet wieksza niz na stadionie ;D Rozumiem, iz obstawiacie wygrana Naszego Teamu?

Klub "Piwnica 21", najpierw koncert Świtlików, potem meczyk =D