09-21-2005, 01:16 PM
1. Nigdy nie widzialem Mety w dobrej formie.. 
2. Co ty chcesz od tych partii? ;>
3. Hetfield & Co. i tak sa pozbawieniu sluchu muzycznego, zatem orkiestra nie miala nawet mozliwosci, zeby im przeszkadzac..
4. Chyba masz ten album na kasecie.. U mnie wszystko slychac bardzo dobrze..
5. Mnie tam bez roznicy.. Wszystkie plyty sa dla mnie jednakowo slabe..
Niemniej przynajmniej polowa z piesni z tego albumu to najwieksze hity Metallici, wiec nie wiem dlaczego repertuar Ci sie nie podoba.. ;]
6. Jesli ocenialibysmy plyty po okladkach, to najlepszym albumem Mety bylby St. Anger..
To jednak nie to samo..
Jako fan Haggarda mowie zdecydowane TAK laczeniu rocka/metalu z orkiestrea symfoniczna..

2. Co ty chcesz od tych partii? ;>
3. Hetfield & Co. i tak sa pozbawieniu sluchu muzycznego, zatem orkiestra nie miala nawet mozliwosci, zeby im przeszkadzac..

4. Chyba masz ten album na kasecie.. U mnie wszystko slychac bardzo dobrze..
5. Mnie tam bez roznicy.. Wszystkie plyty sa dla mnie jednakowo slabe..
Niemniej przynajmniej polowa z piesni z tego albumu to najwieksze hity Metallici, wiec nie wiem dlaczego repertuar Ci sie nie podoba.. ;]6. Jesli ocenialibysmy plyty po okladkach, to najlepszym albumem Mety bylby St. Anger..

statekx napisał(a):Dżemik napisał(a):Dopiero ta symfonia nadala troszku rozmachu utworom..Wiesz jakbym chcial sobie symfonii posluchac to bym zarzucil Beethovena
To jednak nie to samo..
Jako fan Haggarda mowie zdecydowane TAK laczeniu rocka/metalu z orkiestrea symfoniczna..