09-19-2005, 06:24 PM
Goofi- co do Ageless to właśnie nie wiem :/ problem właśnie w tym, że ja tez słyszałam tylko te zamieszczone na stronie utwory, dlatego nic nie pisałam o tym zespole, bo go po prostu dobrze nie znam i nie wiem skąd wziąć płyty. Ale jakby co, to proponuje Ci napisać do nich na maila (jak Ci się będzie chciało ;] ), to chyba najlepszy pomysł.
I jeszcze co do Elis- ostrzegałam, że trochę kiczowate
Po prostu moim zdaniem czasem przyjemnie się ich słucha, a niektórzy lubią takie klimaty
(Ja raczej niezbyt, chociaż Leaves Eyes mi się podoba. Darkwell- raz na dwa miesiące nie zaszkodzi. Ale nie częściej, bo wtedy jednak zaszkodzić może
)
I jeszcze co do Elis- ostrzegałam, że trochę kiczowate
Po prostu moim zdaniem czasem przyjemnie się ich słucha, a niektórzy lubią takie klimaty
(Ja raczej niezbyt, chociaż Leaves Eyes mi się podoba. Darkwell- raz na dwa miesiące nie zaszkodzi. Ale nie częściej, bo wtedy jednak zaszkodzić może
)
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "