09-18-2005, 06:05 PM
tyle gust ilu ludzi, więc nie mam nic przeciwko, ale nie rozumiem waszej niechęci do dredów na kobiecej głowie. Jeśli kobieta jest śliczna to niezależnie od tego co z włosami zrobi, w co się ubierze, to i tak pozostanie piękna i nic jej to uroku nie odbierze
a z tym się nie zgodze. Długie włosy na ogół wiążą sie z pewnymi niedogodnościami, a w przypadku dredów te problemy znikają. Mozna mieć długie hery i nie mieć z nimi problemów. Takie mozliwości stwarzają właśnie dredy. Miałem kiedyś ddredziochy i nie przeszkadzały mi wcale. Teraz mam długie proste włosy i pewnie bym się ich dzisiaj pozbył gdyby nie to że kumpel maszynki akurat nie miał. Wkurzaja mnie czasem. Nie interesuje mnei jak wygladają, są niepraktyczne wiec polecą
Hethell napisał(a):Syska napisał(a):Neth napisał(a):nie lubie dredow, nie do kazdego pasuja a juz w szczegolnosci nie do kobiet.
zgadzam sie najgorsze co dziewczyna moze popelnic to dredy (bez obrazy dlas tych pan ktore je posiadaja)
Moim zdaniem niema sensu niszczyc wlosow i nieladnie to wyglada
zgadzam sie w 100%. do tego trudno sie je myje
a z tym się nie zgodze. Długie włosy na ogół wiążą sie z pewnymi niedogodnościami, a w przypadku dredów te problemy znikają. Mozna mieć długie hery i nie mieć z nimi problemów. Takie mozliwości stwarzają właśnie dredy. Miałem kiedyś ddredziochy i nie przeszkadzały mi wcale. Teraz mam długie proste włosy i pewnie bym się ich dzisiaj pozbył gdyby nie to że kumpel maszynki akurat nie miał. Wkurzaja mnie czasem. Nie interesuje mnei jak wygladają, są niepraktyczne wiec polecą
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]