09-16-2005, 05:46 PM
Kamael napisał(a):Elvis napisał(a):A ja mocno trzymam kciuki, żeby MU zaszedł jak najdalej.Niestety ostatni wynik optymizmem nie napawa, do tego czerwona kartka Rooneya... Pozostaje wierzyć, że będzie tylko lepiej : ).
Lepiej niech tak właśnie się stanie, bo będę zły!

Zobaczymy, jak będzie, w każdym razie tamta edycja LM w wykonaniu MU to porażka (chociaż zdaje się, że od czasu wygranej ani razu nie zaszli zbyt daleko...)
Rooney głupol! Dobrze wycina na murawie, ale mógłby nie pyskować (może mu przejdzie z wiekiem, jak twierdzi Ferguson). A van Persiego chyba i tak nie przebije.

Kamael napisał(a):Cytat:Co do Gravesena, nie wiem może i gra nieźle, ale napewno nie lepiej niż Makalele, w ogóle jego gra nie jest ani efektowna, ani efektywnaW Realu widziałem go jedynie w kilku meczach, ale w Evertonie był bardzo przydatny. Nie jest to natomiast piłkarz, który ma grać efektownie - na boisku ma jasno określone - defensywne zadania.
No właśnie. Zidane, Figo czy Ronaldo mogli się "zabawiać", a Makelele był odpowiedzialny za sieczkę
(czyli tzw. destrukcję) i dobrze mu to szło. Nie wiem, jak sprawdza się Gravesen, ale zobaczymy.I w tym tkwi sęk Realu czy Barcelony, bo jednak człowiek od czarnej roboty, taki fajter
jest wszędzie potrzebny, w końcu drużyna nie ma się składać z 11-stu czarodziejów futbolu.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways