09-15-2005, 10:01 PM
Nie
Podpowiedz: ponoc jest to punk, ale ja w tym punka nie widze. Wydali bodajze tylko jeden album i to bylo w 94r.
Ale wydaje mi sie ze chyba nikt nie odgadnie bo ten album wpadl mi kiedys w rece przez przypadek i bylem po prostu ciekaw(zadajac pytanie)czy ktos to slyszal.
Zeby nie bylo, to nie jest zespol z jakiejs tam zapadlej wsi, ktory znam tylko ja. Ten projekt jest calkiem znany, ale swietlanej kariery to on nie zrobil.
Jak do rana nikt nie odgadnie to podam odpowiedz i przekazuje pytanie bo ja nie mam do tego glowy
Podpowiedz: ponoc jest to punk, ale ja w tym punka nie widze. Wydali bodajze tylko jeden album i to bylo w 94r.Ale wydaje mi sie ze chyba nikt nie odgadnie bo ten album wpadl mi kiedys w rece przez przypadek i bylem po prostu ciekaw(zadajac pytanie)czy ktos to slyszal.
Zeby nie bylo, to nie jest zespol z jakiejs tam zapadlej wsi, ktory znam tylko ja. Ten projekt jest calkiem znany, ale swietlanej kariery to on nie zrobil.
Jak do rana nikt nie odgadnie to podam odpowiedz i przekazuje pytanie bo ja nie mam do tego glowy
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !