09-14-2005, 04:43 PM
No to gratuluję, zostałeś przeargumentowany w dyskusji przez imbecyla, jak mnie nazywasz, kolejny powód trafności wypowiedzi w której określonyś został jako gówno właśnie... bo cóż jest gorszym od "imbecyla"? Mi przychodzi na myśl właśnie analno-fekalny twór ludzkiego układu pokarmowego.
Prosiłbym cię jednak, drogi pseudomądralo, o podanie konkretnych dowodów, na mój, jak to określasz imbecylizm, być może jednym z nich jest stosowna argumanetacja zwalająca cię, jak sam to określiłeś z nóg? Bo jakoś widzę, że nie jesteś w stanie podjąć polemiki w podjętym przez nas temacie.
Jakich faktów ? faktem jest, że pewne kapele to kupa gówna(nie mówię o G'n'R, żeby była jasność), i kto tu ma problemy z rozumieniem pewnych faktów?
a twój stary to co?
Prosiłbym cię jednak, drogi pseudomądralo, o podanie konkretnych dowodów, na mój, jak to określasz imbecylizm, być może jednym z nich jest stosowna argumanetacja zwalająca cię, jak sam to określiłeś z nóg? Bo jakoś widzę, że nie jesteś w stanie podjąć polemiki w podjętym przez nas temacie.
ghost_82 napisał(a):Widze, że masz problem w rozumowaniu pewnych faktów
Jakich faktów ? faktem jest, że pewne kapele to kupa gówna(nie mówię o G'n'R, żeby była jasność), i kto tu ma problemy z rozumieniem pewnych faktów?
ghost_82 napisał(a):A co tej twojej wypowiedzi to stwierdzam, że z gorszym imbecylem jeszcze nie miałem doczynienia.
a twój stary to co?